Już jest! Marcowy brunch – powitanie wiosny przed nami będziemy tworzyć kukiełki marzanny, a menu i wiosenna oprawa sprawią, że z jeszcze większą radością powitamy nową porę roku
Kiedy? 17 marca 2024 r.
O której? 12:30-17:00
Zapraszamy do rezerwacji stolików:
663916693
recepcja@hotel-rodan.pl
Przedstawiamy menu na najbliższy brunch
Zupy
Tradycyjny żurek na białej kiełbasie na naturalnym zakwasie
Azjatycka zupa Tom Ka z warzywami i mleczkiem kokosowymDania główne
Udo z kurczaka po azjatycku w sosie teriyakim i warzywami
Wołowina po burgundzku na czerwonym winie
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej w sosie z grzybów leśnych
Pieczony karczek w sosie własnym
Fileciki z kurczaka panierowane – nugetsy
Filet z dorsz w sosie maślano – kaparowym
Zupy
Tradycyjny żurek na białej kiełbasie na naturalnym zakwasie
Azjatycka zupa Tom Ka z warzywami i mleczkiem kokosowymDania główne
Udo z kurczaka po azjatycku w sosie teriyakim i warzywami
Wołowina po burgundzku na czerwonym winie
Eskalopki z polędwiczki wieprzowej w sosie z grzybów leśnych
Pieczony karczek w sosie własnym
Fileciki z kurczaka panierowane – nugetsy
Filet z dorsz w sosie maślano – kaparowym
Dodatki
Ziemniaki opiekane w zaprawie ziołowej
Pilaw z ryżu basmati
Kapusta modra duszona ze śliwką
Bukiet warzyw z sosem polskim
Frytki
Zimne
Roladka wieprzowa z faszerowana serem pleśniowym i orzechami
Roladka drobiowa z warzywami
Rostbef gotowany sous – vide w sosie winno – żurawinowym
Tatar z pieczonego buraka z serem kozim
Tatar z łososia z awokado
Humus podany z pieczonym burakiem
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem
Sałatka: boczniaki / oliwki /grillowana papryka / pestki dyni i słonecznika / ser emiligrana
Surówka colesław
Surówka z buraczków
Surówka z marchewki z owocami
Desery
Ciasto leśny mech
Beza z mascarpone z owocami
Sernik z pomarańczą
Placek drożdżowy